5 атракции, подходящи за кучета в Лейк Хавасу Сити

By | февруари 24, 2023

За собствениците на кучета отиването на почивка често може да бъде трудно, защото много места нямат достатъчно, за да забавляват домашните си любимци. Въпреки това намирането на кучешки парк или атракция за вашия космат приятел може да бъде лесно, ако посещавате Lake Havasu City. В допълнение към хостинга на няколко подходящи за кучета хотели и ваканционни жилища под наем, градът разполага с няколко парка за кучета, атракции, подходящи за домашни любимци ресторанти и паркове за каравани и къмпинги, всички от които ще направят забавление за вашите любими домашни любимци. Така че, ако търсите парк за кучета в Lake Havasu City, който ще направи и вас, и вашия домашен любимец щастливи, ето нашите пет най-добри възможности:

  • Lions Dog Park на плажа Лондон Бридж: Като една от най-популярните атракции в града, този ограден парк има тревиста площ, където вашият кучешки приятел може да тича и да играе. Между тези дейности той дори може да утоли жаждата си от поилките в парка, пълни с прясна вода. Мястото е с пейки, пътека и фонтан във формата на хидрант, пръскащ мъглива студена вода. Ако кучето ви е на каишка, можете да го изведете извън кучешката къща.
  • Държавен парк Cattail Cove: С над 2000 акра природно чудо, тази област очаква вас и вашето куче с много неща за изследване и забавление. Винаги трябва да държите домашния си любимец на каишка, когато отивате да наблюдавате птици, да ходите на туризъм или на пикник в този красив парк.
  • Национален резерват за диви животни на река Бил Уилямс: Разположено върху 6105 акра, това място е пропито с история и култура. Можете да водите кучета от всички породи на това място, стига да са на каишка през цялото време и да бъдат почистени след това. Вашият домашен любимец може да се разхожда по или близо до пътеките на парка. Въпреки това не можете да оставяте кучето си без надзор по всяко време.
  • Islander RV Resort: Въпреки че тук се допускат кучета от всички породи, има някои ограничения. Къмпингът разполага с разходка за кучета, където вашият кучешки приятел може да се наслади на спокойна разходка. Въпреки това, трябва да се уверите, че вашият домашен любимец не е оставен навън, винаги е вързан на каишка и почистен след това.
  • Държавен парк Lake Havasu: Като държите кучето си на каишка, можете да заведете домашния си любимец да се наслаждава на красивите природни пътеки на парка. Кучетата не се допускат на плажа.

Някои от тези атракции са безплатни за влизане, докато други изискват такса. Би било разумно да проверите таксите и екстрите, ако има такива, преди да отидете там.

Тези и няколко други подходящи за кучета места в града са идеални за кучетата. Така че следващия път, когато си натоварвате мозъка за място, подходящо за домашни любимци, елате веднага в Lake Havasu City.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *