Справяне с мръсно куче

By | януари 26, 2023

Една от най-трайните мистерии на човешкото съществуване е колко чист е човек – някой, който държи да поддържа мястото си чисто, подредено и стерилно, има всичко на мястото си и има място за всичко, има измита с любов кола. обяснете ясно веднъж месечно – изведнъж тя се озовава да живее с голям мърляч, който не мисли да следва калните крака в хола, да пуска косми навсякъде от спалнята до дивана, да не говорим за пръскането на лигави навсякъде.

Добре дошли в прекрасния свят на хората и техните кучета.

Някои хора казват, че да си вземеш домашен любимец, особено куче, е като да си намериш приятел – трябва да се примирявате с проблемите на другия, да споделяте лудориите си и да се научите да споделяте мислите си. Въпреки че, честно казано, повечето промени изглеждат като еднопосочна улица – научаваш се да се променяш! Кучето си остава куче и не може да се очаква да се научи да бърше краката си, преди да влезе в къщата, да вземе играчките си, когато свърши с тях или да спре да пуска козина навсякъде, причинявайки проблеми: Как си? комбиниране на любител на кучета с чистач, който обича чиста къща и чиста кола?

Чау на име Чан и синьо чау на име Кейша

За изпълнителния директор Джуди Дал първото й куче – чау на име Чан – беше съвпадение на небето. Той прие чисто, намирайки Чан за мършаво куче като него. Чан, на шест години, не обичаше калната вода или плажовете, не обичаше да се разхожда и нямаше нищо против, когато избърше краката си, преди да влезе в къщата си. С други думи, Чан беше небрежен към чистотата, както беше.

И тогава, след девет години заедно, Чан продължи кучешкия рай. Два месеца по-късно Джуди Дал установи, че й липсва кучешкият спътник и често беше нещастна. Когато видя реклама във вестника за „Blue Chow Puppies“, той погледна и си тръгна с момиче на име Кейша.

Единственият проблем беше, че Кейша беше различна от Чан. Новият чау не беше нищо друго освен невероятно – не можеше да устои на пръски кал, търкаляше се в пясъка, тичаше по плажа и след това, уморен и почернял, падаше в колата си – изцапвайки седалките на колите, които бяха изоставени.

Изправена пред избора да пусне Кейша или просто да приеме грозните столчета за кола, Джуди Дал предприе трета възможност: да започне бизнес с подходящи за кучета столчета за кола.

Полезни покривала за автомобили

Judie Dahl прави калъфи за столчета за кола Practical Pet, които не са устойчиви на кучета и работят. Корпусите за кола се изработват от дънков плат в три цвята (бежово, синьо или черно), които стават на почти всички автомобили, за да не се усеща, че има покривало за кола. Дънковата материя означава, че можете да отърсите кучешката коса и да се уверите, че ноктите на вашето куче няма да се надраскат, а те имат неплъзгаща се гумена подметка, която държи покритието на място.

Калъфите могат да се перат в пералня, което ги прави лесни за почистване и лесно премахват миризмите на кученца. Също така е лесно да се премахне, ако трябва да вземете пътници. Предлага се в четири размера, които покриват всички видове столчета за кола, от седани до големи SUV.

Practical Pet също излиза с нови продукти, включително нетоксични ароматизирани дискове, почистваща течност и други продукти за собствениците на домашни любимци.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *