Спечелване на Quinielas в състезанието с кучета

By | февруари 16, 2023

Trifectas обикновено плащат по-високо от quinielas на кучешката писта. Защо бих искал да залагам на quinielas, ще попитате? Защо някой би искал да играе с тях, когато може да спечели повече с трифектен залог?

Е, що се отнася до това, суперфектите, изборите-шестици и други необичайни залози плащат повече от трифектите, така че защо вместо това всички просто не играят трифекти? Вероятно вече знаете защо, дори и да не сте мислили за всичко.

Можете да играете кутия quiniela с три кучета за $6 и ако я уцелите, получавате всичко. Кутия trifecta с три кучета ще ви струва същото – $6 – но когато я ударите, получавате само половината от нея. Вашите шансове да уцелите quiniela с три кучета са много по-добри от шансовете ви да уцелите trifecta с три кучета.

Киниела, както знаете, е куче, което финишира и куче, което финишира второ. За разлика от exacta, където трябва да изберете кучетата в точния ред на края, и quiniela, можете да имате кучетата в произволен ред. Докато имате първите две кучета, които пресекат финалната линия, вие печелите.

Какво плаща средната quiniela? Това зависи от това как двете кучета избират, какво изпитват двете кучета и реда, в който зареждат. Но обикновено quiniela струва между $12 и $24. От време на време има големи и малки киниели, но това са много пари.

Очевидно, за да правите пари с quiniela, трябва да уцелите достатъчно, за да платите залога от кутия от $6 с достатъчна печалба, за да покриете състезанията, на които залагате, но не и да уцелите quiniela. Това не е толкова трудно, колкото си мислите.

Ако сте добри в хендикапа на хрътки, трябва често да избирате quiniela, за да сте пред любимите си спортове. Номерът е да залагате quinielas и да избирате достатъчно често, така че вашите загуби да бъдат покрити от вашите печалби. Толкова е просто.

Ако искате да станете по-добри в хендикапирането на хрътки, четете колкото можете повече, гледайте състезания и повторения и практикувайте хендикап, като правите „хартиени залози“. Програмите за хрътки са безплатни онлайн на Trackinfo и можете да намерите книгите ми в Amazon и CreateSpace.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *