Ръководство как да върнете у дома вашето коте Ragdoll

By | февруари 14, 2023

Независимо дали отивате извън града, за да вземете новата си котка Ragdoll или летите с котето си, ето някои неща, които трябва да сте сигурни, че имате, преди да донесете вашата Ragdoll у дома.

o Превозвач за домашни любимци – Ако вашата котка е изпратена, тогава вашата котка ще дойде с такава. Ако не, тогава ще искате да намерите някой, който да доведе котката ви у дома и да използвате ветеринаря. Уверете се, че носачите са достатъчно големи, за да пораснат котетата – среден размер трябва да е достатъчен. Ако търсите носач с правилния размер, тогава искате да вземете такъв, който е около 20 lbs. И това е нещо, което ще имате до края на живота на вашия домашен любимец, така че не се тревожете твърде много, че ще похарчите много пари, защото ще го имате за дълго време!

o Кърпа – Осигурете на разположение мокра кърпа, на която котката да си почине и в случай на инцидент с гърне, ако е била в коша за дълго време.

o Храна – Намерете всичко, което вашият домашен любимец иска или в момента се храни. Ако не харесвате техния избор на храна, все пак ще трябва да имате храните, с които са свикнали, и можете да промените предпочитанията си по-късно. Има насоки как да прехвърлите котките на различни храни и е важно да ги следвате.

o Купи за вода и храна – препоръчвам купи от неръждаема стомана или керамика за лесно почистване. Известно е, че пластмасите причиняват акне при котки, така че е най-добре да ги избягвате напълно.

o Кутия за отпадъци – можете да вземете и по-голяма, защото котката ви ще се нуждае от нея, когато порасне.

o Кутия за отпадъци – Вие ще искате да имате кутия за отпадъци, която вашият домашен любимец е използвал, така че котката ви бързо да разпознае и да иска да използва кутията за отпадъци. Разбира се, можете да преминете към други котила по-късно – но като за начало искате същия тип, който вашият развъдчик използва.

o Играчки за котки – Помислете за закупуване на играчки за котки, играчки за котки и играчки за котки – Ето някои неща, които трябва да имате предвид:

– Неко Нчиче

– Уууууу! Котешка трева банан

– Bergan Turbo Scratcher

o Whipping Post – Отново погледнете какво има развъдчикът у дома и вижте дали можете да намерите нещо подобно. Това помага на вашата котка да драска по права линия.

o Драскалка – хоризонтална драскалка, като картонена кутия, позволява на вашата котка да драска пода, вместо нагоре (вертикално) – има много играчки, които са многофункционални, защото са гребла и приличат на играчка. Bergan Turbo Scratcher

o Четка и четка – Повечето котки Ragdoll не се нуждаят от много подстригване, но е важно от ранна възраст да свикнете котката си да четка, така че до 19-годишна възраст да не мрази усещането. за това. Къпането на вашата котка предоставя чудесна възможност за собствениците на домашни любимци и време за свързване на котките.

o Ножички за нокти – Вашият гримьор може да има някои идеи за това какъв тип нокторезачки да използвате. Важно е от малки да свикнат с нокторезачката и усещането за подрязване на ноктите.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *