Пътувате с вашия домашен любимец? Не става въпрос само за домашния любимец… И това трябва да смрази кръвта ви

By | февруари 9, 2023

Животът се промени една вечер на магистрала 154, минаваща между Санта Барбара, Калифорния и Санта Инез. Даян Стивенет пътуваше с кучето си Джейк. Колата беше пълна с предмети за изкуство, включително голяма ролка бяла хартия, материали за рисуване, четки, акварели, музикални инструменти, а Джейк „Великият“ зае всичките 2 места зад шофьора, неговите. общо място.

Когато стигнаха до задръстване, колата му беше последна в редицата, когато внезапно се появи черно чудовище, което се опитваше да „изстреля празнината“. Колата пред него паднала настрани, а колата му се блъснала в голяма кола.

Сблъсъкът беше неизбежен. След секунди колата беше разбита, кръв и стъкло по предното стъкло на Даян и Джейк. И двамата бяха изхвърлени от колата си на пътя. Джейк и Даян оцеляха след ужасяващия инцидент, но вътрешните наранявания на Джейк по-късно доведоха до ранната му смърт. Тъжността на цялата история беше голям проблем за Даян.

Джейк и неговото здраве накараха Даян да се замисли, че тя можеше да защити Джейк от опасност, ако беше взел някои предпазни мерки…

Според голяма компания за автосервизи повече от 80% от собствениците на кучета шофират с домашните си любимци в колата. Повече от 84% от тези, които шофират с домашния си любимец, не го ограничават в колата. През 2013 г. 172 000 деца са участвали в автомобилни произшествия и са били ранени, а Националната администрация за безопасност на движението по пътищата (NHTSA) съобщава, че от тези произшествия, включващи деца, повече от 80% включват домашни любимци. Не става въпрос за домашен любимец…

Даян Стивънет, съавтор на новата наградена с международни награди книга „Как да спасите своя домашен любимец от бедствие“, беше майката на Джейк Велики преди години и си спомня: „Ако знаех това, което знам днес, щях да бъда повече подготвен и подготвен Шансът на Джейк да бъде наранен Изследванията ми да бъда добре образован и готов ме накараха да напиша тази книга.

2 X пилешка супа за душата Авторът на бестселъри на NY Times Реймънд Арън каза, след като видя книгата Как да спасите своя домашен любимец от бедствие, основно ръководство за готовност за спешни случаи за пухкави приятели и бебета с козина, „Ако сте собственик на домашен любимец, тази книга е „Задължително за четене“, защото знаете колко много грижата за животните дърпа сърцето ви. !“

Вие обичате вашия домашен любимец и има неща, които можете да правите лесно и да сте спокойни, знаейки, че вашият скъпоценен домашен любимец е в безопасност и готов за следващото ви пътуване. Бъдете готови за домашни любимци. Не забравяйте, че вашият домашен любимец може внезапно да се превърне в „животно за подкрепа“, така че помислете предварително и го защитете точно както бихте направили вашето дете.

3 съвета за пътуване с вашия домашен любимец от Как да спасите вашия домашен любимец от бедствие

1. Помислете за поставяне на микрочипове (Страница 16): неограничените домашни любимци могат да останат без коли, което влошава ситуацията.

2. Нагръдник около гърдите на вашия домашен любимец, за да го закрепите към земята, значително ще разпредели напрежението или напрежението върху тялото по време на инцидент, като по този начин ще намали нараняването. Ако завържете животно около врата му, то може да бъде усукано или да му счупите врата. (Страници 20, 30)

3. Закрепете домашния любимец в ограничителя на седалката. Те са проектирани да бъдат свързани и обезопасени при инцидент. (Страница 33)

Възрастните домашни любимци изискват специални грижи и защита. Времето за действие се забавя,

те са много слаби и психически нестабилни.

Има стотици други съвети и предложения, за които може да не сте се сетили за различни ситуации, включително автомобилни произшествия. Планирането предполага да обсъдите колкото е възможно повече и да започнете да използвате съветите, които ви се струват най-важни.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *