Пътуване, подходящо за домашни любимци: Информация за хора, които искат да почиват с кучетата си

By | февруари 23, 2023

Случвало ли ви се е да отидете на почивка и да се чудите защо сте оставили домашния любимец сам вкъщи? Установяване, че има други хора на същата почивка с техните кучета. Сега много хора обичат да ходят на почивка с кучетата си, можете и вие! Просто проверете тези неща, преди да решите да вземете косматия си приятел на почивка.

Вашият домашен любимец желае ли да пътува с вас? – Повечето кучета обичат да се разхождат със стопаните си, но това не е вярно за всяко куче. За да се разхожда щастливо и безопасно, вашето куче трябва да е здраво, да може да се справя с нови среди, трябва да бъде обучено вкъщи и да обича да се разхожда. Стресираното куче няма да се наслаждава на пътуването и няма да ви позволи да му се насладите и да създаде проблеми. Щастливото и добро куче, напротив, ще ви накара да се насладите на пътуването.

Как планирате празниците? – Всички собственици на домашни любимци обичат кучетата си и може да бъде трудно да оставите кучето си, когато отидете на почивка, дори ако това е в техен най-добър интерес. Въпреки това, ако сте планирали събитие, което не включва вашето куче или искате да отидете на място, където не се приемат домашни любимци – тогава е по-добре да се обадите на доверен роднина или приятел и да ги помолите да пазят вашето куче за вас. отсъствие или можете да наемете гледач на домашни любимци или да се свържете с приют. Но ако искате да се чувствате комфортно на морето или да предприемете дълги пътувания с железницата, можете да вземете кучето си.

Как планирате да пътувате? – Много хора, които пътуват с домашните си любимци, пътуват със собствените си коли и има защо, за да могат да видят кучетата си. Но ако пътувате със самолет, тогава трябва да оставите кучето си само за известно време, защото то ще лети в багажа, където не можете да го претърсите.

Какви са правилата за домашни любимци на круизните линии? – Правилата за домашни любимци са различни за всеки круиз, така че когато правите резервацията си, проверете правилата за домашни любимци на кораба. Трябва да проверите дали допускат куче в къщата или дали има такса, ако придружавате повече от две кучета.

Всички тези неща са важни и трябва да се вземат предвид, когато пътувате с вашето куче. Не забравяйте да почистите бъркотията на вашето куче, тъй като повечето круизи ще ви оценят за това и ще ви приветстват обратно. Насладете се на пътуването си с вашия космат приятел!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *