Проблеми с бълхите и решения – Как да се отървете от бълхи по кучета и котки

By | януари 25, 2023

Имахме голям проблем с бълхите. Наемахме апартамент с 2 спални в парцела и те не бяха завършили изграждането на кухнята. Когато минавате през кухнята с бълхи по краката, изглеждате като обути с черни чорапи до коленете.

Опитахме всичко на пазара, което можехме да използваме, от прах против бълхи до таблетки с тамян. Мухите изчезват за няколко дни, но не след дълго отново сте с черните си чорапи. Изобилието от бълхи направи къщата ни мръсна и мръсна. Имах проблеми със съня, защото усещах как мухите ме хапят и цяла нощ ме сърбеше и чешеше.

Прахът против бълхи и бълхи също не помогна на кучетата.

След шест месеца на това изпитание имахме една от двете възможности

1. Преместване (което не беше възможно по това време поради финансови и ситуационни проблеми)
2. Отървете се от бълхите. Мислехме как най-добре да използваме този опасен метод.

За щастие нашият приятел имаше гости, които чуха, че трябва да се отървем от нашата зараза с бълхи. Той ни каза да използваме Pine Gel. Никога преди не бях чувал за този продукт и бях готов да го пробвам. Намерихме туба от 500 ml Pine Gel в местен магазин за сапуни, ADA Distributors.

Разтворихме съд от 500 мл боров гел с 20 литра вода, първо измихме кучетата си с боров гел и след това напръскахме района в продължение на 3 дни, докато нашите 20 литра разтворен боров гел изчезнаха. Това, което видяхме, беше невероятно, когато започнахме да пръскаме, можеше да се види черен облак от бълхи, докато бягаха от разтвора Pine Gel. Трябва да го видите, за да го оцените или да повярвате, няма друг начин да ви го обясня.

От само себе си се разбира, че бяхме отблъснати от нашите Мухи и без никакви драстични действия. Нашата къща и нашите кучета са свободни, откакто намерихме Pine Gel. Ние къпем нашите кучета веднъж месечно с разтвора Pine Gel и досега не сме имали странични ефекти или странични ефекти, използваме този продукт вече 3 години. Надявам се, че ще ви бъде от полза тази информация. Моля, прочетете този документ, тъй като го копирах от продукта за повече информация, за да вземете информирано решение, ако решите да използвате този продукт.

ВАЖНО:

Pine Gel е органичен зелен универсален почистващ препарат с приятен аромат на бор. Може да се използва безопасно върху повечето повърхности, но може да бъде вредно за боядисаните повърхности. Те са идеални за бани, душове, тоалетни, стени, тоалетни, подове, плочки, плотове, врати, маси, прозорци, рафтове и др. Ако се използва като перилен препарат, проверете устойчивостта на цвета преди употреба.

Да не се използва при приготвяне на храна. Използвайте според указанията или разтваряйте във вода. Съхранявайте далеч от хранителни продукти на хладно място, недостъпно за деца.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *