Правила и условия

Условия за ползване
Използването на този уебсайт е предмет на правилата и условията, посочени тук. Моля, прочетете ги внимателно, преди да използвате сайта. С използването на уебсайта на ,вие изразявате съгласието си да бъдете обвързани с тези условия за ползване.

В допълнение, ние си запазваме правото да променяме условията за ползване от време на време и вие ще бъдете обект на изменените условия, ако продължите да използвате сайта. Ваша отговорност е да проверявате тези правила и условия периодично, за да видите дали са били изменени.

Сметка и регистрация:
За да се възползват от услугите, предоставяни от, потребителите ще трябва да се регистрират на уебсайта. По време на процеса на регистрация на потребителите ще бъде предоставена възможност да изберат свое собствено потребителско име и парола. Тяхна отговорност е да гарантират, че тази информация остава поверителна.

Ако предоставената информация е неточна, непълна или невярна или не е в съответствие с Условията за ползване, ние ще имаме право да прекратим или да спрем за неопределено време или да блокираме достъпа на вашето използване на уебсайта.

Отстъпки И Промоции:

Моля, обърнете внимание, че цените на продуктите, промоционалните оферти, талоните за отстъпки и т.н. подлежат на промяна без предизвестие.

Офертите не могат да се комбинират за допълнителни отстъпки. Кодовете на талоните не важат за продукти с отстъпка.

Поверителност :
Ние ценим поверителността на нашите клиенти и настояваме за най-високи стандарти, за да гарантираме, че тяхната лична и финансова информация е поверителна и сигурна по всяко време. За подробности относно начина, по който събираме лична информация и я използваме, моля, вижте нашата Политика за поверителност.

Достъп до уебсайта:
ще направи всичко възможно, за да гарантира, че всички потребители имат достъп до Уебсайта по всяко време. Въпреки това, ние не можем да гарантираме непрекъснато, без грешки предаване поради естеството на интернет. Също така е възможно достъпът до уебсайта понякога да бъде ограничен или прекратен, за да се даде възможност за поддръжка или ъпгрейди.

Отказ от отговорност:
Използването на този уебсайт е предмет на Условията за ползване. Ние не поемаме никаква отговорност, освен тези, посочени в нашата гаранция. Ваша отговорност е да гарантирате, че използването на този уебсайт е в съответствие със закона във вашата страна.

Ние не поемаме никаква отговорност за продуктите или съдържанието на уебсайта. Ако продуктът е дефектен или повреден, ако има забавяне поради доставка или техническа грешка или причини загуба от всякакъв вид, включително телесна повреда или смърт на лице или животно във връзка с използването на продуктите, нашата отговорност е ограничена до цената на продукта или предоставянето на замяна.

Изменение или изменение:
Ние си запазваме правото да променяме или променяме всяка от нашите услуги или условията на нашите услуги по всяко време без предизвестие.

Свържете Се С Нас:
Ако имате някакви въпроси или притеснения относно нашите Условия за ползване, моля, свържете се с нас по имейл на или чрез Безплатен телефон на 1-300-838-787 от понеделник до петък, 9:00 до 7:00 ч.