Поддържайте котките си топли с котешки легла

By | февруари 5, 2023

Затоплянето на вашите котки с радиаторни котешки легла също ще ги направи щастливи. Има много начини да ги стоплите, но този може да е любимият.

Оставени под дъжда, те търсят и търсят топло и безопасно място. Такъв, който е сух и тих, ако го намерят. Няма нищо по-добро от това да сте вътре, където е безопасно и топло, но понякога трябва да се задоволят с отиването под покрива вместо това. Правят каквото трябва, за да оцелеят.

Ако искате да покажете признателност към котка, просто му вземете легло с радиатор. Прилепва плътно към радиатора, така че е много близо до източника на топлина. Толкова е здраво, че когато котката ви скочи в него, няма да помръдне или да се предаде. И най-вече ще ви обичат за това.

Те обикновено са изработени от най-добрите тъкани или материали, които вашата котка ще хареса. Сваля се от истинското легло, понякога с цип отдолу и може да се пере. Козината е къса, така че не събира много козина и пърхот. И те също се предлагат в различни цветове. Предлагат се в различни форми, като например утроба или плоска повърхност. Така или иначе вашият домашен любимец ще влезе вътре и ще се стопли вътре.

И за голяма котка, без грижи. Радиаторното легло е здраво и няма да се движи, ако голямата ви котка скочи в него. В крайна сметка голямото момче също се нуждае от добро място за спане.

И ако нямате радиатор, не се притеснявайте. Има и други легла за домашни любимци, които вършат работа също толкова добре. Инфрачервеното нагревателно легло се свързва със стената и го загрява, така че можете просто да поставите мека кърпа върху него и имате отопляем комплект легло. Или може да загрее самонагряваща се подложка. Затопля се с топлината на тялото на животното.

Има и други видове нагреватели за домашни любимци, като тези в развъдниците и отново трябва да ги покриете с кърпа или друга мека кърпа, за да запазите домашния любимец топъл. Те също са добри на закрито и имат свойството да задържат малко топлина. Това също е вода, въпреки че не трябва да се потапя във вода. След това има легло за домашни любимци с микровълнова фурна, което може да се използва както на открито, така и на закрито. Просто ги поставяте в микровълновата фурна за няколко минути и остават топли 12 ч. Предлагат се с калъф от полар.

Има много начини да стоплите котката си. Любимото му вероятно е просто да седи в ръцете ви. Но през тези месеци, когато радиаторът гръмне, може да искате да разгледате леглата за котки.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *