Обучение на кучета Куун – Как мога да обучавам моите кучета Куун на Slick Treeing?

By | февруари 19, 2023

Често срещан проблем при обучението на кучета днес са хлъзгавите стълбове или създаването на кухи стълбове. Въпреки това ще ви дам някои съвети, които съм използвал в миналото за кучета тип дърва с крадец. Като за начало, трябва да познавате вашето куче куче. Имам предвид, че трябва да знаете как вашето куче ще реагира на наказание.

Ако имате срамежливо животно, моля, продължете с повишено внимание. С този тип кучета с такива характери обикновено просто ги игнорирам, когато лаят. Просто отивам до дървото и ги връзвам, без да кажа нищо. След това ще претърся дървото, за да намеря още. Ако е ясно, че дървото е хлъзгаво, тогава просто ще пусна кучето и ще се отдалеча от дървото. Най-суровите думи, които бих могъл да кажа на това куче, биха били груби думи.

Въпреки това, за да работи този метод, трябва да направите нещо различно, когато третирате миещо дърво. Но винаги говорете с тях спокойно на всяка цена. Иди ги вържи и ги вържи обратно. Ако намерите мечка, можете да пуснете кучето, но го затворете и го оставете да се върне на дървото. Когато се върнат при дървото, легнете ги и използвайте насърчителни думи, за да им кажете, че ги хвалите.

Ако имате сух тип хрътка, тогава трябва да предприемете по-директен подход. Това важи и за по-възрастните кучета, които трябва да бъдат разлайвани. От моя опит, младите момчета се опитват да бъдат „мързеливи“ и могат да търсят лесен начин като късо, защото този начин е труден за работа. Тези кучета понякога просто се нуждаят от малко напомняне. Препоръчвам ви да подходите към кучето, както казахме преди. След като решите, че цената си заслужава и намерете добра промяна. Можете също така да използвате допълнителна каишка, ако използвате само кожа, не бийте кучето куче с верига. Дайте им малко бонбон и твърдо „не“ и веднага ги свалете от дървото и ги поставете обратно.

За да бъде този метод ефективен, трябва да ги направите дърво. Искате да можете да ги хвалите. В крайна сметка те ще осъзнаят, че е по-добре и по-лесно за всички, ако просто се опитат да имат коун, когато режат. Не забравяйте, че нито едно куче не може да бъде 100% точно в ценообразуването. Ако вашите кокошки са склонни да хвърлят куни през 70% от времето, тогава се справяте добре. Имал съм кучешки кучета, които изглежда никога не пропускаха миеща мечка, докато други бяха близо до петдесет и петдесет или повече.

Трябва също да спомена, че кръвта може да засегне и гладки дървета. Имах късмета да имам и двете, така че мога да говоря от опит. Въпреки това силно смятам, че почти всяка порода куун може да бъде обучена да намали глупавите си цени. Така че се надявам, че тези съвети ще ви помогнат в обучението на вашите маймуни.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *