Неща, които трябва да имате предвид, преди да получите застраховка за домашни любимци

By | февруари 22, 2023

Грижата за животните не е само да им осигурим подслон и храна. Това също означава да се уверите, че са здрави. Като собственик на домашен любимец, вие носите отговорност да заведете любимия си домашен любимец на ветеринарен лекар за редовни здравни прегледи. Трябва също така да се уверите, че получават своите ваксинации. Ако вашият домашен любимец е болен, вие също трябва да му осигурите възможно най-добрата медицинска помощ. Всичко това може да повлияе на вашите финанси.

Ако искате да осигурите най-добрата медицинска помощ за вашия любим домашен любимец, тогава трябва да се подготвите за необходимите разходи. За щастие имате достъп до застраховка за домашни любимци. Застраховката за домашни любимци може да ви помогне да заплатите грижите, от които се нуждае вашия домашен любимец, и да помогне за намаляване на разходите за здравеопазване на вашия домашен любимец. Но какви фактори трябва да имате предвид, когато търсите най-добрите планове за застраховка срещу вредители?

Цена на застрахователния план

Не забравяйте, че когато избирате застрахователна полица за домашни любимци, трябва да сте сигурни, че тя може да ви осигури достатъчно пари. Също така трябва да отговаря на вашия бюджет. Ако застрахователната компания обещае да плати повече, трябва да проверите цената на плана. Трябва ли да увеличите самоучастието си, за да го купите?

Максималното изплащане

По-високото изплащане се отнася до по-високото възстановяване, което застрахователната компания е готова да ви даде. Има пет вида максимални плащания.

  • В случай: Това е сумата, която компанията ще възстанови в случай на заболяване или нараняване. След като получите вашето покритие за събитие, няма да получавате обезщетения за болест или злополука.
  • Годишно изплащане: Това е сумата, която компанията възнамерява да изплаща всяка година. След като спечелите годишната си премия, няма да ви бъдат възстановени през останалата част от годината.
  • Доживотна премия: Това се отнася до възстановяването, предоставено от компанията за целия живот на вашия домашен любимец. Ако получите доживотна премия, вашият домашен любимец вече няма да бъде застрахован от компанията.
  • Система на тялото: Това се отнася до възстановяването на всяка система на тялото, като нервната и дихателната система. След като достигнете лимита, няма да ви бъдат възстановени суми за наранявания или заболявания, свързани с тази телесна система.
  • Планирани обезщетения: Възстановяване на обезщетения въз основа на планиран график на заплатите. Преди да намерите застрахователен план с тези премии, трябва да прегледате премиите.

Нужда от застраховка

Застраховката за домашни любимци покрива голямо разнообразие от заболявания и наранявания на домашни любимци. Ако търсите най-добрата застраховка за вашия любим домашен любимец, тя трябва да има най-важното, като общи заболявания, рак, хронични заболявания, вродени и наследствени заболявания.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *