Настолен домашен любимец – най-добри практики за куче или котка

By | февруари 13, 2023

Домашните любимци са забавни и е доказано, че намаляват стреса. Някои хора, поради техния начин на живот, не могат да имат домашни любимци като кучета и котки. Въпреки това има някои домашни любимци, които се побират на масата и дори на бюрото ви на работа.

Настолните домашни любимци са страхотна идея да добавите привлекателност към бюрото или малкия си дом. Вярвате или не, има много домашни любимци, които се побират в малък резервоар или жилищно пространство. Тези животни обикновено изискват малко грижи и са забавни за гледане.

Преди да помислите за домашен любимец на работа, уверете се, че е разрешен. Някои имоти може да имат правила, които забраняват домашни любимци. Освен това се уверете, че вашите колеги няма да се страхуват да имат избрания от вас домашен любимец. Не искате да създавате проблеми в работата. Вашата цел е да създадете най-добри резултати с вашия малък домашен любимец.

Както можете да си представите, рибите са едни от най-популярните домашни любимци на компютъра. Някои риби могат да се поберат във ваза или чаша. Попитайте някой в ​​магазина за домашни любимци колко място трябва на една риба, за да плува наоколо. Искате да сте сигурни, че вашата риба ще бъде щастлива и в безопасност в средата, която предоставяте. Бета рибките или златните рибки са красиви и лесни за грижи. Те не са скъпи и се справят добре в малки аквариуми или други контейнери.

Друг интересен вариант е жабата. Много компании продават малки жаби или попови лъжички, които се превръщат в жаби. Поповата лъжица обикновено идва със собствено местообитание и храна. Можете да ги намерите и в магазините за домашни любимци.

Раците отшелници са забавен начин да пренесете плажа на вашия работен плот! Тези домашни любимци са сладки, евтини и лесни за грижи. Можете да купите забавна, рисувана черупка за вашия рак и да я сменяте, докато расте. Побрани са в малка кутия, която заема много малко място.

Ако се чувствате креативни, тарантулата е друг пример за компютърен домашен любимец. Може обаче да изплашите приятелите и семейството си с това решение. Преди да доведете такъв домашен любимец, направете проучване. Уверете се, че косматото ви момче е в контейнер, който остава затворен и че знаете как да се грижите за него.

Хамстерите, мишките и плъховете са страхотни малки домашни любимци, но ако искате да отглеждате повече от един, ще ви трябва по-голямо пространство. Отново, уверете се, че имате добро и безопасно място за тях, защото плъховете могат да бъдат страхотни артисти за бягство!

Както виждате, колкото и ограничено да е имуществото ви, можете да имате домашен любимец. Настолните домашни любимци са чудесен избор за тези, които живеят у дома или искат домашен любимец на работа. Просто се уверете, че знаете как да се грижите за тях и че сте готови да поемете ангажимента.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *