Най-добрите предимства на дневните грижи за кучета

By | февруари 6, 2023

Програмите за дневни грижи за кучета са от полза за собствениците на кучета, които водят напрегнат живот и не могат да общуват с кучетата си. Собствениците се възползват от един ден без шофиране за работа или игра и могат да се приберат у дома при спокоен, спокоен домашен любимец. Ежедневното подстригване на кучета предлага най-доброто от двата свята за кучетата и техните собственици.

Започвайки в Калифорния през 1987 г., хуманното отношение към кучетата избухна в почти всеки малък град в Америка. Започнати от любители на кучета, собствениците използват същите принципи за управление на всякакъв бизнес, съчетани с любовта им към кучетата, за да създадат най-добрия бизнес за дневни грижи.

Статия в онлайн списанието VetCentric.com описва ползите от подстригването на кучета, както следва:

„Водещият принцип на дневните грижи за кучета е прост – осигурете безопасна и здравословна среда с много социално взаимодействие, с други кучета и с хора. Кучетата могат да участват в групи, да хапят любимата си играчка, да общуват с хора в офиса или просто легнете на леглото и гледайте телевизия.

Някои от предимствата на дневните грижи за кучета включват социална среда, където кучетата могат да играят заедно, много дейности, добро освобождаване за кучета с висока енергия, целогодишни услуги за гледане на деца (с изключение на големи празници), грижи от добре обучен персонал и препоръки за хората. работещ собственик.

Развъдниците за кучета често се намират в големи открити пространства с отделни системи за размер и култура. Повечето развъдници за кучета имат зони за игра на открито. Някои детски градини предоставят столове за кучета, оборудване за упражнения и много играчки.

Друг важен фактор, който трябва да имате предвид, когато търсите дневна грижа за кучета, е опитът на персонала. Уверете се, че обичат кучетата, знаят много за поведението на кучетата и общуват с водачите на кучета всеки ден. Също така обърнете внимание на наличието на пространство и „тайм аут“ за кучета, които не се разбират. Уверете се, че вашето куче се чувства комфортно с въздух, топлина и легло. Също така проверете политиките за достъпност и грижи за кучета.

Кели Блекстън

PS Можете да използвате тази статия в книгите си, но съдържанието на подписа трябва да остане. Благодаря ти.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *