Може ли храната за кучета да се замразява с въздух?

By | февруари 13, 2023

Изсушената на въздух храна за кучета е много популярна. Много от вас вероятно знаят за него и много от вас може да са объркани или да имат грешна представа дали е добро за вашето куче или не. Тук ще получите отговор на всичките си съмнения. Тази храна за кучета е добавка, която помага на вашето куче да се храни с естествена, дива, сурова диета. Но не само това, позволява на вашето куче да се наслаждава на храната не само за да бъде здравословно, но и за да получи необходимите хранителни вещества, за да расте и да остане здраво.

Защо се хранят с космическа храна?

Знаем, че кучето има линия от диви животни като вълка. Така че, ако превъзпитаме кучетата, те също могат да ядат и да се наслаждават на сурово месо. С толкова много налични на пазара ние разполагаме с редица добре познати марки, които гарантират, че не само осигурявате качествена храна, но и пълна с основни витамини, минерали и хранителни вещества. Така че добре ли е да дадете на вашето любимо куче единствената готова за пазара смесена кучешка храна?

Отговорът на това ще бъде не, но дори и да сте скептични, нека проучим как да приготвите изсушена на въздух храна за кучета и ползите за вашето кученце.

За приготвянето на най-добрата замразена храна за кучета?

  • Неварени: Една от основните причини да дадете на вашето кученце тази храна е, че не е сготвена. Да, правилно чухте. Това е толкова студено, че цялата влага в суровото месо се изпарява. Това ни помага да запазим естествените хранителни вещества, съхранявани в месото и да увеличим срока му на годност и да го направим по-питателно за вашето куче. Ако мислите за някакъв проблем, тогава нищо не може да се счита за вредно. Именно поради нулевата влажност в хранителните продукти, тя прави всяка храна трайна за няколко години и затваря всички добри неща без загуба.
  • 90-95% истинско месо: Най-добрите лиофилизирани храни за кучета съдържат около 90 до 95% истинско месо, което е пълно с хранителни вещества по всякакъв начин. От друга страна виждаме много добре известни компании, предлагащи преработена храна с много хранителни вещества, които изглеждат по-малко ясни в сравнение с изсушената на въздух храна. При изследване беше установено, че производителите на популярна кучешка храна смесват консерванти, които не само увреждат вашето куче бавно и постепенно, но често в дългосрочен план причиняват увреждане.

Вашето куче има ли полза от суха храна за кучета?

  • Няма нужда от охлаждане: Да, може да откриете, че много опаковки с храна, които се намират на кученцето ви, след като ги отворите, имат инструкции да ги съхранявате в хладилник при определена температура. Но когато говорим за сушени на въздух храни, те не се нуждаят от никакво охлаждане.
  • Ново вътрешно жилищно пространство: Всички знаем предимствата в сравнение с дивите животни с домашни пасища. По този начин изсушеният на въздух продукт се произвежда от домашно отгледани пасища, така че потребителите да могат да хранят кучетата си със здравословно месо.
  • Той е богат на хранителни вещества: Има много какво да се каже за количеството храна, което вашето куче може да получи от тази храна. Като биотин, специални минерали, прясно месо, естествени витамини, основни протеини и др.
  • Безплатно за разработчика: Тези, които хранят кучешка храна на пазара, знаят колко много изкуствени съставки като консерванти, соя, изкуствени соли, витамини, аромати, оцветители, глутен, пшеница, зърнени храни и други неща могат да навредят на здравето на вашето куче. Но в сравнение със сухата храна за кучета, в нея няма нищо и всичко е естествено компресирано.

Така че няма съмнение защо трябва да изберете изсушена на въздух храна за кучета пред синтетична храна за кучета.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *