Меко почистване на щайги за кучета

By | януари 26, 2023

Ако имате мека щайга за кучета, която вашето кученце използва редовно, в крайна сметка тя ще трябва да бъде почистена. Меките щайги за кучета могат да бъдат трудни за почистване, тъй като е трудно да влезете в тях, без да пълзите вътре. Тази статия ще се опита да предостави няколко съвета за поддържане на меката щайга на вашето куче с възможно най-малко караница или стрес.

На първо място, важно е да се отбележи, че ако кучето ви използва кутията си за отпадъци редовно, тогава трябва да я почиствате редовно. Всеки път, когато вашето кученце претърпи инцидент в меката си щайга, важно е да сте достатъчно здрави, за да извадите кучето си от щайгата и да премахнете бъркотията.

При злополуки с гърне просто отстранете или почистете с прахосмукачка възможно най-много материал от вътрешността на меката клетка за кучета. След това нанесете препарат за почистване на животни, като Nature’s Miracle, върху района и го оставете да убие района. След това напълно откъснете метода на почистване.

За рутинно почистване първо се уверете, че кучето ви е извън сандъка! След това премахнете всичките си играчки и одеяла. Перете играчките и одеялата в пералнята, ако е възможно. След това върху самата мека щайга използвайте кърпа и нетоксичен почистващ разтвор. Избършете целия под, страничните стени и покрива на щайгата. Уверете се, че не оставяте никакви остатъци от почистване, преди да върнете кученцето си в щайгата му.

Както винаги, колкото по-често почиствате меката кутия на вашето бебе, толкова по-лесно ще бъде. Просто отделете малко време и бъдете търпеливи и почистването няма да е толкова лошо, колкото се опасяват някои хора.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *