Как да отглеждаме кучета с тънки крака

By | февруари 24, 2023

Думата „изтъняване“ в света на фризьорството означава изправяне и намаляване на външния вид на косата, без да се променя оригиналният стил. Този термин се отнася и за кучетата, тъй като някои обикновено имат тъмна или гъста коса, която може да се подстригва. За да направите това, трябва да използвате ножици за кучета, които приличат на ножици с метални остриета, подобни на гребен. Нуждае се обаче от често намокряне, за да остане остър.

Всичко, от което се нуждаете, за да подострите тънката си брада, е инструмент за заточване, пръчка за заточване, масло за заточване и парцал.

За да заточите, трябва да поставите плоското острие на вашата ножица в слота на везната и да регулирате слота така, че да удря силно острието. След това включете шлифовъчното колело и го поставете в остра и гладка позиция. Оставете устройството да работи и след това го изключете, когато е готово. След това трябва да наточите всяко острие на гребена за оформяне на куче с помощта на пръчка за заточване, която прилича на дълга, тясна пръчка, която пасва между всеки зъб. С помощта на пинсета пъхнете между всеки зъб, като я движите навътре и навън от зъба. Това трябва да се направи четири до шест пъти, за да може всеки лист да премахне всички кошери и да го изостри правилно.

След това измийте ножиците със студена вода. Уверете се, че са напълно сухи, преди да полеете зеленчуците с още олио. След това използвайте парцал, за да отстраните остатъците от заточването. И накрая, запазете запасите си от масло, особено след употреба. Внимавайте не само с листата, но и с винта в средата, за да нямате проблем с отделянето на листа.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *