Какво трябва да знаете, преди да поставите пор на котешка кула

By | януари 30, 2023

Ако сте собственик на домашен любимец, може да имате смесено семейство от домашни любимци. Собствениците на домашни любимци с порове може да се чудят дали котешка кула е безопасно място за игра на техния пор. Друг проблем е дали котка и пор могат да споделят една и съща платформа. Мнозина също искат да знаят дали е по-добре да купят котешка кула за една.

Поровете обичат да се катерят и се радват да намират уникални места, където да се скрият. Те наистина ще се насладят на тунелите и кутиите, които идват като част от повечето котешки кули. Въпреки това, въпреки че поровете се считат за интелигентни животни, те изглежда не оценяват височината си или по-скоро височината им е твърде висока. Поради липсата на представа за височината, може би е по-добре да купите котешко дърво, което е от по-късата страна.

Собствениците на порове съобщават, че техните порове са изпаднали от играта без наранявания. като се уверите, че основата е достатъчно осигурена срещу лесно люлеене.

Изглежда няма конфликт с котки и порове, които използват една и съща платформа за забавление. Всъщност една собственичка разкри, че нейната голяма котка обича да се разхожда по платформата, за да стои далеч от поровете, когато си играят долу.

Едно предупреждение е, че вашият пор може да избере да използва една от долните кутии като гърне. Просто не забравяйте да предприемете стъпки, за да намалите объркването. Все пак това е месо!

Изборът на правилната котешка платформа за вашия домашен любимец изисква малко обмисляне. Както всичко друго, мебелите, които купувате за вашите котки и порове, са толкова добри, колкото са използвани. Ако вашата котка се радва на комфорта на мек стол или възглавница, тогава потърсете котешка платформа вместо площадка или площадка. Ако обичат да си почиват върху бюрото или рафта ви, тогава твърда, покрита с килим зона ще свърши добра работа.

Можете също така да ви дадете порове и котки, за да използвате тази платформа за пеене и игра, вместо да използвате вашите „човешки“ мебели. Много бързо те могат да бъдат обучени да избират площадка за своята котешка платформа, която седи върху кухненската маса, вместо да се просва по масата, докато вие ядете!

Що се отнася до това коя котешка кула трябва да закупите, зависи от това колко домашни любимци имате и с какво пространство разполагате. Собствениците с ограничено пространство ще открият, че котешка кула добавя вертикално пространство за игра на котки и порове. Някои обичат да получат котешко дърво за една стая в къщата, за да доставят голямо удоволствие. Изборът е ваш…с разрешението на вашия домашен любимец, разбира се!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *