Какво кара моето куче да има пяна в устата?

By | февруари 2, 2023

Можете да се сетите за всички неща, които кучетата могат да вкарат в къщата или навън. Един ден кучето на сестра ми хвана жаба, сложи я в устата си и след това изплю жабата. Той се увери, че жабата е добре, но кучето започна да се пени от устата, да се лигави и всичко останало. Много се изплашили и се обадили в болницата. Те казаха: „О, жабите вероятно са се изплашили и са се изпикали в устата на кучето.“ Знам за змии, които произвеждат вещество, което кара кучето да образува пяна в устата, когато се борави, не отровни змии, а личинки, стомашни змии или бели змии. Когато кучетата ги докоснат, понякога се разпенват.

Някои вещества, които намират в природата – мръсотия, например – понякога ги карат да се пенят. Можете също така да получите нещо, което е като пяна, но това е само слюнка. Когато някои кучета са уплашени, те отделят слюнка повече от обикновено. Виждал съм кучета, които отиват в болница и са нервни и им текат лиги. Виждал съм някои кучета, които си мислят, че са били хранени с лакомства толкова много, че се лигавят. Може да съдържа струни от слюнка или мехурчета или мехурчета. Те пикаят малко повече, защото чакат да им го дадеш.

Кученцата са тези, които имат най-голяма пяна. През повечето време това, което влиза в устата им, те поглъщат. По-възрастните кучета изглежда имат по-малко интелигентност. Често те вкусват нещо отровно и го изплюват.

Понякога пяната от устата може да бъде опасна. Обикновено нещо, което поставят в устата си, дразни слюнката им. Така че, ако кучето ви има пяна от устата, моля, не мислете, че е лудо психическо куче, това е нещо, което се е опитало да вкуси или да си играе с това, което го е причинило.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *