Каква е историята на червеното котешко вино?

By | февруари 24, 2023

Red Cat Wine се произвежда от Hazlitt Vineyards. Първоначално виното е било известно като HHJ Wine, известно още като Red Catawba. Той е кръстен на местното грозде, където е произведен, и в крайна сметка получава всепризнатото име или Червена котка. Историята на виното съдържа увлекателна история за измамата и безстрашието на младостта. Винарната е съществувала много преди Hazlitt Winery да съществува. В началото на 80-те години Джери Хазлит прави вино в дома си в Ню Йорк, за да се наслаждават на семейството и приятелите си. Джери направи първата партида Red Catawba в дървена бъчва на алеята си, където местното грозде традиционно се спираше, за да се направи виното за пиене.

Както върви историята, синовете на Джери се оказват домакини на жени и се заемат да „заемат“ малко от виното на баща си за плажно парти с домашно направена вана. Момчетата откриха, че „гроздовият сок“ на баща им бързо премахва задръжките на потребителя, което доведе до обличане на горещите грудки. Redcat има репутация от години на популярно вино сред колежанската общност. Популярни са тениски и други спортни сувенири с името Redcat. Култът към виното е подсилен от неговия талисман, шестфутова червена котка, която често води посетителите на винарната в песента Redcat.

Хиляди посетители се срещат с талисмана всяка година и участват в песента на Redcat. Оригиналната детска история на Хазлит забавлява мнозина и често подтиква феновете на виното да разказват други истории с подобни глупости. Винарна, която започна като домашно винопроизводство, където гроздето се тъпчеше в дървена бъчва на улицата, се превърна в една от най-добрите в Ню Йорк. Местното разпространение на вина Hazlitt се разшири на международния пазар. С над 20 разновидности вина, които сега се продават, може да се намери Redcat Wine, което да отговаря на вкусовете дори на най-претенциозните палитри. Със сигурност все още има любимо място сред горещата тълпа.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *