За нас

На Dailyhom ние имаме само една цел, да ви предоставим най-добрата стойност за всички ваши домашни любимци. Ние доставяме голямо разнообразие от продукти за домашни любимци, включително лекарства за домашни любимци, аксесоари за домашни любимци и храна за домашни любимци на някои от най-ниските цени онлайн.

Ние разбираме, че домашните любимци са семейство и затова продаваме само висококачествени надеждни маркови продукти. Когато става въпрос за домашни любимци, не правим компромиси. Всеки продукт в нашия магазин се избира от нашия ветеринарен лекар и се проверява за качество, преди да бъде изпратен до вас.

Ние сме в готовност за качеството на продуктите, които продаваме и всяка покупка, направена в нашия магазин, идва със 100% гаранция за удовлетворение или връщане на парите; ако по някаква причина не сте доволни от покупката си, можете да я върнете за замяна или възстановяване.

Ние се гордеем с обслужването на нашите клиенти и нашият висококвалифициран персонал, страстен към домашните любимци, ще се радва да ви помогне.