Възможно ли е общуването с вашата котка?

By | февруари 23, 2023

Възможна е ефективна комуникация с вашата котка. Котките са интелигентни същества и въпреки че не могат да се изразяват вербално, те могат да общуват с тялото и гласа си. Тези оценки за интервю са стандартни за всички типове.

Знаете ли, че когато котка каже „мяу“, това е насочено към човек, а не към друга котка. Това означава, че вашият ядосан приятел се опитва да говори с вас. Може би вашата котка се радва да ви види или иска да сте щастливи. Това е начинът на котката да привлече вниманието ви. Това е добре, стига да не отива твърде далеч. Това може да е навик, при който котката започва да „мяука“ през нощта и нарушава съня. Това не би било добре за здравето. Погрижете се за котката си през деня, особено преди да напуснете къщата и когато се приберете от работа. Обръщайте внимание на котката, когато тя го иска. Ще спите по-добре и котката ви ще бъде по-щастлива.

Знаете ли, че котките използват много думи, за да общуват с хората? Това може да се види в хилядите думи, които хората изговарят, но те го правят много ясно. Въпреки това, ако могат да разберат концепциите си, използвайки други видове език на тялото.

Ако котката ви започне да гледа крака ви, това означава, че иска вашето внимание. Този тип комуникация може да се види и между кучетата, когато те ще скочат върху вас, търсейки внимание и искат да излязат на разходка, когато се приберете от работа.

Разбирането как вашата котка общува с вас също ще бъде полезно за тяхното здраве. Понякога котката се опитва да ви говори, че иска да отиде на разходка. Извеждането на котката ви на разходка е полезно за тяхното и вашето здраве. Може би котките ви трябва да сменят тоалетната си. Това може да бъде добре за вашата котка и вашето здраве. Може би вашата котка иска да ви каже, че наблизо има котка или куче. Кучетата също ви предупреждават, ако наблизо има съперничещо куче или има друга опасност, като лаят. Звукът, който издава вашето куче, ще бъде толкова уникален, колкото всеки звук, който издава вашата котка.

В интернет има много ресурси, които ще ви научат как да се справяте с агресивен спътник като котка или куче. Тези елементи може да са безплатни, но някои може да изискват да закупите повече. Някои от тези ресурси могат да бъдат закупени в местната книжарница или библиотека.

Всичко най-хубаво

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *