Вашата котка Ragdoll може да бъде много самотна

By | февруари 17, 2023

Вашата парцалена котка е може би най-важната и постоянно присъстваща в живота ви, всеки път, когато се обърнете, можете да видите как парцалената кукла ви следва да се търкаля по пода, готова да бъде стъпкана, ако се обърнете, без да гледате.

Парцалената кукла е порода, която обича хората или обича вниманието и обичта, опитайте се да я игнорирате дълго време и тя ще ви уведоми. Повечето котки тип рагдол могат да бъдат много лесни за обучение, много по-лесно от повечето други котки.

Важно е да обучите парцалена кукла, както съм сигурен, че знаете, парцалената кукла е предназначена да бъде котка на закрито, а не котка на открито. Колко пъти сте се паникьосвали, когато сте мислили, че играчката ви е избягала, само за да я намерите половин час по-късно свита на неочаквано място?

Да, парцалените кукли не са извънземни, те могат да бъдат интелигентни същества, но също така са лишени от всякакъв интелект през половината времена. С котката парцалена кукла няма такива неща като улични интелигентности, те щастливо тичат по улицата, приближават се до всяко куче, котка или друго животно, което намерят, или по-лошо – скачат във всяка локва вода. Те изглежда обичат водата, не е необичайно парцалените кукли да се опитват да влязат във ваната или под душа със своите собственици.

Вашата парцалена котка може да е най-сладката котка на света и очевидно най-сладката, но може да бъде и много досадна. Ако не ви следват цял ​​ден, значи не сте стъпили случайно на мокра фея или лапа, без да разберете. И ако те не настояваха да спите на вашия лаптоп, всеки път, когато искате да работите или играете онлайн, ще бъдете много по-щастливи.

Ragdolls обичат да прекарват колкото се може повече време, те няма да ви изоставят, ако имат възможност, и много мразят, когато ги оставите сами, всичко, което правите, не е за нищо, те наистина не искат. да бъдат оставени сами и ще настояват да създават проблеми, ако бъдат оставени твърде дълго.

Вашата парцалена котка може да стане самотна и много депресирана, ако ходите на работа всеки ден за дълго време, това рядко поведение е причината, поради която котките парцалена кукла често се оказват спасени. Хората не знаят какви грижи са нужни за любящи хората котки като тази.

Куклите са големи котки, предимно мъжки, но женските са достатъчно големи; той просто яде и яде, всеки път, когато влезете в кухнята, килимът е зад вас, като опашка, като си мисли, че като сте в кухнята, трябва да направите храна за него.

Да, цялата ви храна е и тяхна храна и няма да усетите и последната частица, ако се опитате да ядете добра риба, а не да дадете с нея котката си парцалена кукла. Ragdoll не се отказва, той ви дава много, вие му давате храна.

Котката парцалена кукла е сладка, мила, стабилна и надеждна, купете такава, която ще ви притеснява един ден и ще ви развесели на следващия. перфектен

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *